Корумпованим керівникам “Центру сертифікації насіння” – Карпляку і Лапаю зійде з рук напад на журналіста?

Журналісти видання “Актуальна правда” звернулися до Генеральної прокуратури України з вимогою справделивого покарання для Романа Карпляка – очільника “Центру сертифікації насіння” та директора кіровоградської філії підприємтсва – Віктора Лапая.

Адже ще в листопаді за командою хабраника  Карпляка його підлеглий Лапай  напав на журналіста Сергія Медяника. Лапай головою вдарив журналіста в око, після чого там утворилась гематома, й журналіст мало не лишився зору. Знімальна група звернулася до поліції за фактом нанесення тілесних ушкоджень журналісту та з вимогою кримінального покарання Романа Карпляка.

Слід нагадати, що Карпляку вже раз вдалося вийти сухим із води за свої злочини. Так, ще у вересні 2017-го Служба безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою викрили на хабарі у 1,5 млн гривень Романа Крапляка. Він певний час перебував у Лук’янівському СІЗО і, за інформацією достовірних джерел  “Актуальна правда”, за хабар у $200 тисяч він вийшов на волю та продовжує грабувати державне підприємство.

Журналісти і громадськість вимагають від Генпрокуратури негайного розслідування щодо цих фактів та кримінального покарання для корупціонерів та тітушок Карпляка і Лапая.

Читайте також